Toplotne pumpe

Untitled-1543

Toplotna pumpa "ecoBOX"

Toplotna pumpa ecoBOX je domaći proizvod izuzetnog kvaliteta!

Karakterišu je efikasnost i stabilnost kao i bešuman rad čemu doprinose specijalno konstruisana kućišta koja uspešno eliminišu buku i vibraciju kompresora što dodatno doprinosi komforu korisnika.

Sastavljena je od najkvalitetnijih komponenti u kombinaciji sa inovativnim tehničkim rešenjima. Zahvaljujući tome ostvaruje visoki koeficijent efikasnosti!

Namenjena je za objekte od 100 do 10000m2.


Funkcije toplotnih pumpi ecoBOX

Grejanje

Hlađenje

Pasivno hlađenje

Regulacija temperature praćenjem spoljne temperature

Grejanje sanitarne vode tokom cele godine, rad u paru sa solarnim kolekt
orima

Mogućnost nadzora i upravljanja preko interneta

700x700 - Copy

Toplotna pumpa "BOX standard"

Toplotna pumpa BOX standard je domaći proizvod koji je izrađen od kvalitetnih komponenti.

Karakteriše je laka i brza ugradnja obzirom da ima integrisane bunarsku i cirkulacionu pumpu.

Namenjena je za objekte od 50 do 500m2.


Funkcije toplotnih pumpi BOX standard

Grejanje

Hlađenje

Pasivno hlađenje

Grejanje sanitarne vode tokom cele godine, rad u paru sa solarnim kolekt
orima


Komponente ugrađene u toplotne pumpe Dizmark

Kućište

> "Dizmark" toplotne pumpe karakterišu mašinski konstruisana kućišta velike preciznosti izrade, čvrstoće i kvalitetne završne obrade. Prilikom projektovanja kućišta akcenat je bačen na eliminaciju buke i vibracije koju proizvode kompresori. Zahvaljujući specijalnom antivibracionom sistemu i visokom stepenu zvučne izolacije naše toplotne pumpe se praktično i ne čuju!
Procesor


> "Danfoss MCX" mikroprocesor preko zadatih parametara i funkcija vrši precizno vođenje, nadzor i zaštitu svih elemenata grejnog sistema. Ikonicama u boji na displeju prikazuje koji su elementi sistema u funkciji (cirkulaciona pumpa, bunarska pumpa, kompresor...). Precizno u deseti deo stepena Celzijusa  prikazuje temperaturu ulazne i izlazne vode u primarnom i sekundarnom krugu. Jednostavan izbor funkcija i radnih parametara.
Kompresor


> "Danfoss" scroll kompresor je neosporno broj jedan po kvalietu u svetu, mišljenje je eksperata iz domena toplotnih pumpi. Danfoss scroll kompresor obezbeđuje najveći koeficijent iskorišćenosti i dug radni vek toplotne pumpe.


Izmenjivači toplote

> Pločasti izmenjivači toplote "Alfa Laval" izrađeni su od visoko kvalitenog nerđajućeg čelika AISI 316, orebreni su radi povećanja površine razmene toplote. Pločasti izmenjivači toplote testirani su pod pritiskom od 45 bara, pružaju visoku efikasnost, siguran i dug radni vek.