ecoBOXpredstavlja seriju toplotnih pumpi PREMIUM kvaliteta i vrhunske izrade.

Sačinjena od najkvalitetnijih komponenata renomiranih svetskih proizvodjača. Serija ecoBOX vam pruža maksimalan kvalitet i dugovečnost samog uredjaja, a odlikuje je i koncept lake ugradnje i održavanja. Postoji mogućnost i internet kontrole i daljinskog upravljanja. Takođe jos jedna bitna stavka koja seriju ecoBOX čini posebnom jesu antivibraciona kućista sa visokim koeficijentom zvučne zaštite! DIZMARK je jedina kompanja na teritoriji Srbije koja proizvodi kućišta sa ovim sistemom.

Sertifikati ecoBOX

Tehničke komponente

Ugrađene komponente
u naše toplotne pumpe

Kucista toplotnih pumpi

Kućište

Naše pumpe karakterišu mašinski konstruisana kućišta velike preciznosti izrade, čvrstoće i kvalitetne završne obrade. Projektovana su da eliminišu buku i vibraciju. Zahvaljujući specijalnom antivibracionom sistemu i visokom stepenu zvučne izolacije naše toplotne pumpe se praktično i ne čuju!

Procesor toplotnih pumpi

Procesor

"Danfoss MCX" mikroprocesor preko zadatih parametara i funkcija vrši precizno vođenje, nadzor i zaštitu svih elemenata grejnog sistema. Ikonicama u boji na displeju prikazuje koji su elementi sistema u funkciji. Precizno u deseti deo stepena Celzijusa prikazuje temperaturu ulazne i izlazne vode u primarnom i sekundarnom krugu.

Kompresor toplotnih pumpi

Kompresor

"Danfoss" scroll kompresor je neosporno broj jedan po kvalitetu u svetu, mišljenje je eksperata iz domena toplotnih pumpi. Danfoss scroll kompresor obezbeđuje najveći koeficijent iskorišćenosti i dug radni vek toplotne pumpe.

Izmenjivaci toplote

Izmenjivači toplote

Pločasti izmenjivači toplote "Alfa Laval" izrađeni su od visoko kvalitenog nerđajućeg čelika AISI 316, orebreni su radi povećanja površine razmene toplote. Pločasti izmenjivači toplote testirani su pod pritiskom od 45 bara, pružaju visoku efikasnost, siguran i dug radni vek.