BOXstandardserija pumpi namenjena za brzu i laku ugradnju.

Predstavlja seriju toplotnih pumpi odličnog kvaliteta i izrade. Ova serija kao i serija ecoBOX je takođe sačinjena od komponenata renomiranih svetskih proizvodjača. Način izrade same pumpe je nešto jednostavniji. BOXstandard ima u sebi integrisanu cirkulacionu i bunarsku pumpu, bez sistema antivibracije. Iako ova serija nema neke od dodatnih mogućnosti: internet kontrole, hlađenja, grejanja sanitarne vode, ona je takođe jako pouzdana i kvalitetna.
BOXstandard predstavlja idealno rešenje za ljude sa ograničenim kućnim budžetom, a pruža mogucnost za ugradnju najboljeg i najisplatljivijeg sistema grejanja.

Sertifikati BOXstandard

Tehničke komponente

Ugrađene komponente
u naše toplotne pumpe

Kucista toplotnih pumpi

Kućište

Naše pumpe karakterišu mašinski konstruisana kućišta velike preciznosti izrade, čvrstoće i kvalitetne završne obrade. Projektovana su da eliminišu buku i vibraciju. Zahvaljujući specijalnom antivibracionom sistemu i visokom stepenu zvučne izolacije naše toplotne pumpe se praktično i ne čuju!

Procesor toplotnih pumpi

Procesor

"Danfoss MCX" mikroprocesor preko zadatih parametara i funkcija vrši precizno vođenje, nadzor i zaštitu svih elemenata grejnog sistema. Ikonicama u boji na displeju prikazuje koji su elementi sistema u funkciji. Precizno u deseti deo stepena Celzijusa prikazuje temperaturu ulazne i izlazne vode u primarnom i sekundarnom krugu.

Kompresor toplotnih pumpi

Kompresor

"Danfoss" scroll kompresor je neosporno broj jedan po kvalitetu u svetu, mišljenje je eksperata iz domena toplotnih pumpi. Danfoss scroll kompresor obezbeđuje najveći koeficijent iskorišćenosti i dug radni vek toplotne pumpe.

Izmenjivaci toplote

Izmenjivači toplote

Pločasti izmenjivači toplote "Alfa Laval" izrađeni su od visoko kvalitenog nerđajućeg čelika AISI 316, orebreni su radi povećanja površine razmene toplote. Pločasti izmenjivači toplote testirani su pod pritiskom od 45 bara, pružaju visoku efikasnost, siguran i dug radni vek.